Обраха травестит след бурен секс в Гоце Делчев

Новини
07:15 - 02 Март 2020
8863
Обраха травестит след бурен секс в Гоце Делчев

Облечен в измачкана женска рокля травестит втрещи полицаите в Гоце Делчев през уикенда, пускайки жалба, че е бил упоен и ограбен от любовника си след страстна нощ в местен хотел.

Травеститът, чието име от полицията в Гоце Делчев спестяват, тъй като бил популярен в града, се запознал с мъж от София във Фейсбук. След като си разменяли любовни послания и стихотворения в социалната мрежа, гейовете си нарочили интимна среща в тузарски хотел в града.

След вечеря в ресторанта и бутилка вино, любовниците се оттеглили в покоите си. На сутринта травеститът се събудил, а от любовника му от София нямало никаква следа. Липсвали и 1000 лева и два мобилни телефона на обща стойност 1500 лева.

Ограбеният травестит веднага навлякъл роклята, нахлузил дамските обувки с високи токчета и в този вид цъфнал в Районното управление в Гоце Делчев, за да подаде жалба, че е упоен и ограбен. Според травестита, любовникът му, който бил известен с прозвището Рязаната карабина, му сипал приспивателно във виното и след като се възползвал сексуално от него, го ограбил.

Снимката към текста е илюстративна.