Обвързан ли е отново Том Круз?

Негови близки коментират, че все по-често отделя време на 25-годишната Виктория Канал

През ключалката
18:51 - 05 Август 2024
1650
Обвързан ли е отново Том Круз?

Този въпрос витае в онлайн пространството от няколко дни след слуховете, че 62-годишната звезда е поканил 25-годишна певица на снимачната площадка на новия си филм "Мисията: Невъзможна 8" в Оксфордшир.

Името на младата дама е Виктория Канал. А според източници на изданието Page Six двамата с Круз се запознали на фестивала Гластънбъри в Англия.

Виктория по професия е певица. Тя бе един от хедлайнерите на Coldplay през юни. Тогава очевидци коментираха пред изданието, че във ВИП зоната присъствал и Том.

Що се отнася до поканата му Канал да отиде на снимачната площадка - това е ход, който звездата рядко използва. Негови близки изразиха мнение пред Page Six, че Круз почти никога не канил свои приятелки докато текат снимките на предстояща лента.

"Тя беше цял ден на снимачната площадка. Това е неприсъщо за Том. Двамата с Виктория прекарват голяма част от времето си заедно." По думи на запознатите лица, двойката излизала често на романтични срещи: "На една от тях ѝ беше подготвил обиколка с хеликоптер."

Слуховете за потенциалната приятелка на звездата идват няколко месеца след като се раздели с руската светска дама Елсина Хайрова.