Обвинен в побой над жена си и блудство с дъщеря си: Искам да се прибера при децата

Новини
13:05 - 14 Март 2024
1947
Обвинен в побой над жена си и блудство с дъщеря си: Искам да се прибера при децата

По делото има данни за системна агресия - с този аргумент състав на Пловдивския окръжен съд остави в ареста 48-годишния Николай Рангелов, обвинен в побой над жена си

Теменуга и блудство с непълнолетната си дъщеря Снежана в началото на месеца. Рангелов призна, че е ударил съпругата си, и декларира, че няма да се повтори. "Искам да се прибера при децата и да се върна на работа", заяви той.

Адвокатът му Христо Калпакчиев пледира, че няма доказателства за сексуално посегателство над детето. "Данни за това има само в разпита на майката, на една озлобена и настроена за реванш жена. Дъщерята е с умствена и физическа изостаналост, а няма назначена експертиза дали разбира поставените й въпроси", изтъкна той. Съдът обаче прецени, че ако бъде пуснат с по-лека мярка, Рангелов може да продължи да упражнява насилие над близките си.

Определението на окръжните магистрати е окончателно и не подлежи на обжалване. Николай и Теменуга имат общо 4 деца. 3 от тях са непълнолетни и в момента майката е с тях в кризисен център.