Обвиниха Благо Джизъса и Иван в подмолна игра в „Сървайвър“

Нещо за четене
12:09 - 02 Май 2023
2861
Обвиниха Благо Джизъса и Иван в подмолна игра в „Сървайвър“

Обвинение в подмолна игра застигна едни от най-силните играчи в „Сървайвър“ -  Иван и Благо Джизъса. Конкурентите им за голямата награда от 150 бона заподозряха атлета, че нарочно падна от футболиста. 

Съмненията в племето се породиха по време на битка за оцеляване между Иван, Благо и певеца Тино, които бяха изгонени на Острова на отшелника и се наложи да се борят за мястото си в риалитито. Тримата трябваше да редят трупчета върху нестабилна дървена конструкция, докато я балансират с крак. Тино се справи пръв, а Иван и Благо останаха да се борят един срещу друг. Атлетът обаче два пъти загуби равновесие точно преди да нареди всички елементи, а Джизъса получи преднина и успя да го победи.  

Докато гледаха играта на Иван, останалите участници се усъмниха, че той симулира загуба, за даде аванс на своя приятел в риалитито Благо. „Не мога да се правя, че не виждам! Ванка, бори се! Покажи индивидуалност, спортист си, давай!“, възкликна Тино, който наблюдаваше битката най-отблизо. „Изключително гнусно изглежда това отстрани! Не може видимо да се отказваш, защото Благой така иска“, коментира ядосано и екскурзоводката Геновева. 

Самият Иван категорично отхвърли твърденията им. „Няма как да „пусна“ игра, аз съм спортист. Просто не можах да хвана точния баланс“, обясни спокойно той, преди да напусне „Сървайвър“. Обвиненията в подмолна игра обаче разлютиха силно Благо. „Не искам да коментирам! Срам и позор е да говорят такива неща!“, заяви той и демонстративно извърна глава от племето.