Обвиняват Боби Браун за смъртта на Уитни, той я нарича "дрогирана лесбийка"

Новини
22:30 - 11 Февруари 2020
14046
Обвиняват Боби Браун за смъртта на Уитни, той я нарича "дрогирана лесбийка"

8 години след смъртта на попкралицата Уитни Хюстън, мистерията около смъртта й продължава да вълнува милионите й фенове по света. Най-бляскавата и награждавана омайница на сцената около 3 десетилетия вдъхновява с изключителния си глас и присъствие, загина от нелепа смърт през 2012-а. Певицата бе намерена удавена във ваната  на хотелска стая в Бевърли Хилс в навечерието на наградите „Грами”.

Причината? Твърди се, че  е издъхнала след тежко предозиране с кокаин. Кой обаче тикна Уитни към ада на наркотиците? Роднините и приятелите на певицата са категорични, че истинският виновник за фаталнияй край е съпругът й - скандалният рапър Боби Браун. Бракът им е бурен и изпълнен със скандали, включително насилие и сексуални пикантерии, които стават достояние на пресата.

Момичето, което плени цял свят с енергията на гласа и уникалните си хитове, постепенно се превръща в невротизирана и разпадаща се жена. Към края на 90-те около Уитни започват скандалите, тя все повече затъва в блатото на наркотицити е и алкохола. Близките й са категорични - ако някой я е тласнал към бездната, това е точно Боби Браун, с когото се венчават  през 1992 година.
Докато през 90-те Уитни жъне успехи на сцената, рапърът все се забърква в скандали, свързани с побой, наркотици и сексуален тормоз. Обвиненията в тормоз над съпругата му идват през 1997-а, когато той е обвинен в побой над съпругата си. Ореолът над Уитни постепенно се топи.

Нещата при певицата тръгват надолу. Уитни започва да се забърква в скандали - в пресата излизат нейни снимки, на които тя е тотално неадекватна, упоена от алкохола и наркотиците. През 2000 година Хюстън е арестувана в Хавай за притежание на наркотици, а баща й я дава на съд. През 2004 г. тя се блъска с колата си в автобус, като според очевидци, тя е била в неадекватно състояние.

Самият Боби Браун отвръща на удара на близките на певицата, които го обвиняват яростно за провала на живота и кариерата й.

Съпругът обвинява половинката си в извънбрачни връзки, твърди, че тя е запхочнала с кокаина преди него, когато е бил чист и т.н. Нарича я дори дрогирана лесбийка, като твърди, че е имала връзка с близката си приятелка Робин Кроуфорд.

Естествено, с брака им е свършено. През 2007 година кошмарното им съжителство приключва с развод. И двамата се обвиняват взаимно за семейния провал. Роднините им с право ги нападат, че са провалили детството на единствената си дъщеря Боби Кристина..След развода Уитни често посещава клиника за алкохолна и наркотична зависимост.

След развода кариерата на Хюстън се срива, самата тя е съсипана и още повече търси утеха в алкохола и кокаина. Някогашната красавица, по която въздишат милиони мъже, прилича на грохнала леля от гетата - тромава и неадекватна. Твърдят, че изпада в ужасни състояния - получава халюцинации и чупела мебели, понякога изчезвала и никой не знаел къде е.

Все пак певицата се взима в ръце благодарение на близките си, търси помощ в клиники за лечение на зависимостите и. Сега, вместо към наркотиците, започва да взима антидепресанти. Така приключва краткият й път - Уитни си отива унила, нещастна и обезверена, със съзнанието, че всичко хубаво в живота й е останало в миналото.