Очаквано! Фики спечели „Като две капки вода“

Ексклузивно
23:00 - 18 Май 2020
6301
Очаквано! Фики спечели „Като две капки вода“

Напълно очаквано Фики Стораро спечели осмия сезон на „Като две капки вода“, видя Lupa.bg. Синът на Тони Стораро печелеше зрителския вот в почти всеки епизод на предаването, почти винаги водеше в класирането и победи и в последния епизод на забавното шоу. Фики си тръгва от предаването с нов автомобил, каквато е наградата.

"Благодаря на родината, че ме подкрепи", заяви фолк изпълнителят. 

Стораро-младши показа завидни умения в имитаторското шоу. Припомняме, че още в първия епизод на предаването синът на Тони Стораро отвя конкуренцията с брилянтното си превъплъщение в образа на Стиви Уондър. Преди старта мнозина смятаха, че Фики ще се издъни, тъй като няма да се справи добре с други жанрове извън чалгата, но той омая дори върлите противници на лекия жанр, които не могат да отрекат таланта му.

Изпълнителят на "Пате" бе с най-голяма фенска маса - тийнейджъри, които са основните гласуващи в "Капките". Именно те, както и доброто му представяне му донесоха мечтаната победа. 

Втора се класира Маги Джанаварова, която бе доста разочарована от класирането. Фенове на поп певицата коментираха, че те има по-голяма нужда от наградата - лек автомобил.

Трета се класира Дара, която бе най-големия конкурент на Фики, заради големия си брой невръстни почитатели. Младата певица също показа таланта си да имитира и си тръгна с приза „Мис Дарование“.

Четвърти остана JJ, който въпреки, че не беше известен на широката публика, все пак се представи повече от достойно и достигна до финала на шоуто.