Очаквано: Витоша клекна , ще играе с Левски в София

От БФС обещали на клуба следващите мачове със сините и ЦСКА да се играят в Бистрица

У нас
18:49 - 14 Август 2019
2041
Очаквано: Витоша клекна, ще играе с Левски в София

Витоша Бистрица в крайна сметка ще приеме Левски на националния стадион „Васил Левски”. От клуба публикуваха официално изявление, с което се съгласяват мачът със сините да е в София, а не в Бистрица.

Вчера „тигрите” заплашиха, че ще бойкотират срещата, ако не играят мача на свой терен в покрайнините на столицата. Основната причина, поради която Витоша не желае да играе на националния стадион е високият наем, който се плаща за съоръжението.

В крайна сметка бистричани клекнаха, но след обещание от БФС оттук нататък всички двубои с Левски и ЦСКА да се играят в Бистрица.

Ето цялото съобщение от Витоша:

"Ръководството на Витоша (Бистрица) и БФС стигна до компромисен вариант: в името на футбола и интереса на феновете предстоящият двубой с Левски ще се изиграе на Националния стадион "Васил Левски", но нашият клуб има уверението от футболната централа, че това е последният случай, в който ще приеме "сините" или "червените" в центъра на столицата.

От тук нататък всички мачове със столичните грандове - независимо дали за Първа лига, или Купа на България, ще се провеждат на стадион "Витоша" в Бистрица, където е домът на "тигрите".

Снимка: lap.bg