Offenders: Заложете, че ще сме готови, когато удари часът на дербито

Спорт
17:23 - 22 Февруари 2022
1752
Offenders: Заложете, че ще сме готови, когато удари часът на дербито

Една от най-дейните фракции на ЦСКА - Offenders, сподели позицията си две седмици преди Вечното дерби.

Червените заявиха, че се подготвят здраво и за целия втори сезон, който се очертава изключително труден - и на терена, и на трибуните. 

Ето какво написаха Offenders в официалната си страница във Фейсбук:

"На снимката виждате много малка част от нещата, които сме правили през годините. Когато "Сектор Г" е на ниво, шоуто винаги е гарантирано и няма кой да ни спре.

Искаме да внесем малко яснота относно мача на 06.03. понеже дори да не искаме, до нас достигат разни зловония, носещи се "от другия бряг". Вижте, това, че от известно време насам

някой нарича транспаранта на оградата "хореография", а на "Свине, мин*т" му казва "пеене", не означава, че този някой е достигнал абсолютния връх на ултра културата.

Годината е 2022 и се радваме, че най-накрая се разбра как се правят транспаранти без грешки, как се вдига знаме (не)наобратно и, разбира се, какво животно е това Ultras World.

Винаги сме били честни, откровени и сме следвали принципите си. За това няма да се лъжем, че всичко при нас е перфектно подредено и че "онези" не са се надъхали до краен предел. Не чак толкова отдавна и ние бяхме така, само че във "В" група...

Но това далеч не значи, че когато часът на дербито удари, ние ще сме неподготвени. Мне, може да заложите на обратното!

Чака ни един изключително тежък полусезон. Върхове, падения, обрати, тъга, радост, късмет, неволя - всичко е възможно. Единственото, което искаме от вас, е да се вгледате възможно най-навътре в себе си, в най-съкровените и дълбоки места на вашите души и да намерите онова, което ви е накарало да заобичате любимия отбор изначало. Да го изтръскате от прахта и да го оставите да засияе с пълна сила. След което заедно да влезем в битка и каквото сабя покаже... и честта, майко, юнашка!

Ние запретваме ръкави, а с вас се надяваме, че ще се видим много, много скоро. Да живее ЦСКА!"