Официално! Бербо влиза в битката за БФС

В екипа му влизат Стилиян Петров и Мартин Петров

Личности
15:45 - 27 Април 2021 (обновена)
3026
Официално! Бербо влиза в битката за БФС

Димитър Бербатов влиза в битка за президент на БФС. Това обяви той по време на пресконференция. В екипа му влизат още Мартин Петров, Стилиян Петров, Петър Величков, Борис Станков, а адвокат ще бъде адв. Георги Владов. 

Голмайстор №1 на националния тим на България разкри, че Стилиян Петров ще влезе и в Изпълкома при успех на конгреса.

"Няма какво повече да се бавим и да отлагаме. Официално откривам моята кампанията за президент на БФС. Мисля, че моментът е дошъл и започваме от днес. Започнали сме още преди доста време да работим активно. Ще ви представя и екипа, с който ще работим. Това е ядрото, с което подготвяме промяната за по-добро.

Имах привилегията да работя с най-добрия треньор - Сър Алекс. Той казваше, че подборът на екипа е най-важен по пътя към успеха. Знаете кой съм и какво съм направил. Вече настъпвам в нова глава от моето кариерно развитие.

Решихме да има симбиоза между футболни хора и хора, които са били дълго време в бизнеса. В екипа влиза Стилиян Петров, с когото държим връзка. Той ще бъде и част от бъдещия изпълком. Другият човек ще бъде Мартин Петров. Радвам се, че тези двама човека са моя живот и имаме една и съща идеология.

От друга страна Петър Величков. По-малко познатото име е това на Боби Станков. Той е човек с образование и знае как се чувстват нещата. Има познания и връзки в УЕФА. Опитът му е безценен. В нашия екип имаме и юрист - Георги Владов. Това сме ядрото, които движим нещата от доста време. Разбира се, и много други хора, които нямаше как да наредим тук, на масата. Силата, която ни обединява, е желанието за промяна", започна Бербо. 

"Наложително е да има промяна. Благодаря на всички тези хора с моя екип.

Не сме професори по всичкознание. Всяка идея е добре дошла. Всеки, който иска да даде идеи и добре дошъл. Ще оставим и адрес за връзка след края на презентацията. Виждаме какво става във футболната общественост, хвърчащи бележи, идеи... решихме да задоволим това любопиство на хората и да излезем аз и екипът ми.

Ето излизаме, готови сме да донесем нужната промяна. В процесът на работа нови идеи ще се наливат. Футболът е за всички нас. Аз съм отворен към предложения

"Петър Величков и Борис Станков също са познати имена в родния футбол. Първият от 8 години е част от Изпълкома на българския футболен съюз, но сега иска промени в централата, тъй като той и колегите му не се справяли добре. Борис Станков пък до преди няколко месеца бе част от международния отдел на БФС, където работи в продължение на 9 години.

Адвокат Георги Владов бе представен като част от кантората "Динова, Русев и съдружници".

Снимки: Lap.bg