Официално: Интер обяви трансфера на Ашли Йънг

34-годишният бивш капитан на Манчестър Юнайтед подписа шестмесечен договор

Спорт
12:04 - 18 Януари 2020
1227
Официално: Интер обяви трансфера на Ашли Йънг

Ашли Йънг вече официално е футболист на Интер. Новината беше обявена от сайтовете на "нерадзурите" и Манчестър Юнайтед. 34-годишният бивш капитан на Манчестър Юнайтед подписа шестмесечен договор до 30 юни 2020 година с опцията да бъде удължен.

Италианците ще заплатят 1,5 милиона евро плюс бонуси за крайния защитник, който става третият играч на Юнайтед, който преминава в тима на Антонио Конте за последните 12 месеца след Алексис Санчес и Ромелу Лукаку.

Самият Йънг използва социалните мрежи, за да благодари на Манчестър Юнайтед за осемте години и половина, прекарани на "Олд Трафорд".

"За Манчестър Юнайтед. Вие ми дадохте шансът да играя с легенди, да печеля трофеи, да работя при най-добрите треньори в историята и да бъда ваш капитан. Благодаря, че бях част от вашата история през тези осем и половина години. Към феновете: всеки път, когато излизах на терена, давах всичко от себе си. Благодаря за подкрепата в добро и лошо. Тръгвам си като един от вас, ще се видим отново рано или късно", написа Йънг.