Официално! Меган Маркъл влиза в света на "Дисни"

Филмът с нейно участие ще излезе на 3 април

Любопитно
16:20 - 30 Март 2020
3158
Официално! Меган Маркъл влиза в света на "Дисни"

Меган Маркъл и принц Хари имат само още няколко дни, за да приключат кралските си задачи, но херцогинята вече има нова работа. От доста време се говореше, че Маркъл иска да се завърне към актьорската си кариера и усилено търси проекти, които да я изпратят към Холивуд.

Заговори се, че тя преговаря за роля във филм, както и че ще озвучава герой от "Дисни". За първото все още няма потвърждение, но втората работа вече е факт. От света на приказките обявиха, че съвсем скоро ще чуем гласа на Меган в нов филм, който се очаква да излезе на екран на 3 април.

Бившата звезда от „Костюмари“ ще участва във филма „Elephant“, който ще се излъчва по новата платформа Disney+. Според списание „People“, проектът е в подкрепа на организацията „Elephants Without Borders“, зад която херцозите на Съсекс плътно застават. Меган е направила записа миналата есен в Лондон. 

Меган и Хари отдавна подкрепят природозащитни организации. През 2017 година те посетиха Ботсвана, за да помогнат на д-р Майк Чейс от „Elephants Without Borders“. Именно тогава Маркъл е научила за филма и дори е видяла част от кадрите. Продуцентите Марк и Ванеса Берловиц са се свързали с херцогинята още през миналото лято, за да ѝ предложат работа.

„Elephant“ проследява историята на африканския слон Шани и сина й Джомо, чието стадо се отправя на епично пътешествие на стотици мили из необятната пустиня. Водени от великия си матриарх Гая, животните са изправени пред брутална жега, липса на храна и вода, както и хищници, които постоянно ги преследват. 

Миналото лято, по време на премиерата на „Цар Лъв“, се появи запис, в който принц Хари говори с изпълнителния директор на "Дисни" Боб Игър. “Нали знаеш, че тя може да озвучава“, казва тогава принцът. Явно Игър е взел под внимание думите му и колаборацията между филмовото студио и Меган вече е факт.

Засега това е единственият филм, в който херцогинята ще вземе участие.