Официално: Отложиха фестивала Midalidare за 2021-ва

Той ще се проведе през юли, а основните участници ще бъдат същите

Новини
13:00 - 12 Май 2020
1485
Официално: Отложиха фестивала Midalidare за 2021-ва

Тазгодишното издание на фестивала "" се отлага за периода 16-18 юли 2021 г. Добрата новина е, че Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil и Project Renegade вече са потвърдили участието си за догодина.

Организаторите също потвърдиха: "За нас "Midalidare Rock In The Wine Valley" не е поредното музикално събитие. От обявяването на фестивала работим усърдно, за да Ви приветстваме в нашия свят, да Ви създадем неподправена емоция и да превърнем всички моменти в спомени.

За съжаление трябва да съобщим, че второто издание на фестивала се отлага за 2021-ва година. Работихме и се надявахме фестивалът да се проведе през тази година.

За съжаление рискът от заразяване с вируса COVID-19 е много голям, което наложи отлагането на турнето на основния ни хедлайнър Judas Priest за 2021 г. Това налага отлагането на фестивала, смятаме, че в такъв момент здравето на хората е на първо място.

Искаме още веднъж да благодарим на всички Вас, които си закупихте билети за "Midalidare Rock in The Wine Valley 2020" и показахте, че ни вярвате! Също така искаме да благодарим на всички запазили си места в къмпинг зоните и хотелите в района.

Сигурни сме, че ситуацията ще се подобри и ще можем да проведем фестивала през 2021-ва, дори подобре от планираното за тази година!

В момента работим с всички групи и мениджъри, които бяхме ангажирали за 2020-а, като основната ни цел ще бъде да запазим групите за изданието през 2021-ва.

Щастливи сме, че трите основни банди - JUDAS PRIEST, RUNNING WILD и WITHIN TEMPTATION вече потвърдиха участието си и за догодина, както и DELAIN, LACUNA COIL и PROJECT RENEGADE! Съвсем скоро се надяваме да можем да обявим и останалите банди за 2021-ва!

Билетите, купени за изданието през 2020 г., ще важат за 2021-ва без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне билета си, ще може да го направи от мястото, от което го е купил.

Връщането на сумите за билетите ще се осъществи след приключване на извънредното положение в България".