Официално: Петканови са в развод

Новини
15:40 - 07 Януари 2021
13828
Официално: Петканови са в развод

Даниел и Александра Петканови са взели окончателно решение да се разделят, научи Lupa.bg. Двойката е в обтегнати отношения от края на октомври 2020-та година. Причината за разлъката е апартамент, защото съпругата на Лудия репортер решила, че иска да си купи собствено жилище със собствени средства, настоявайки то да е само на нейно име. Дани пък смятал, че постъпката й е егоистична.

Двойката дори разкри за проблемите си в Ютюб канала си и споделиха, че все още обмислят как да постъпят с брака си, но Lupa.bg научи, че в крайна сметка са решили да се разделят. Петканови все още не са съобщили официално за решението си, но съвсем скоро ще обявят, че са в развод.

Дани се е изнесъл от къщата им в скъпия пернишки квартал „Делта Хил“, където Алекс е останала с малкия им син Габриел. Моделката ще остане в къщата докато обзаведе новия си апартамент в София и не се изнесе там заедно с детето. Имотът в Перник е на името на Дани и е наследствен, затова той ще остане там, а благоевградчанката ще живее в така мечтания дом в столицата.

„Така става като се започнеш да печелиш много и се вземеш насериозно. При Алекс стана така, защото в момента печели много и забрави откъде е тръгнала. Няма спасение за брака им“, коментираха близки до двойката.