Огледална дата 12.12.2021- без лоши мисли и емоции

Днес е важно да се погрижите за себе си и да се отървете от всичко ненужно

Астрология
11:49 - 12 Февруари 2021
5981
Огледална дата 12.12.2021- без лоши мисли и емоции

Днес е 12.12.2021, така наречената огледална дата. Тя има магически сили и може да привлече важни събития в живота ни, свързва се с големи възможности.

На този ден можем значително да подобрим живота си като се откажем от вредни навици и негативно влияние, счупени и ненужни неща. Необходимо е да се погрижим за себе си с неща, които ще подобрят качеството на живота ни и ще ни дадат енергия.

Огледалната дата отразява нашите емоции и ги насочва към нас. Затова не бива да се караме с другите и да се замесваме в конфликти. Откажете се от негативни мисли, преценки и критика, съветват специалисти по темата. Време е да се разделите с хората, които тровят живота ви, да прекъснете връзки, които отдавна сте искали, но не смеете да скъсате.

Не пожелавайте на никого нещастие. Подобни мисли могат да ви създадат неприятности, на огледална дата ефектът на бумеранга е много силен.

Не мързелувайте, не стойте със скръстени ръце, ако нищо не правите, значи нямате нужда от нищо. Погрижите се за себе си - занимавайте се със спорт, отидете на спа или масаж, направете си нова прическа, купете си нещо красиво или вкусно. Това ще повиши вашият тонус и жизненост.

Тази година датата се случва на Новолуние във Водолей, начало на Новата лунна година, стелиум във Водолей, съвпад на Венера и Юпитер, петък - ден на Венера.