Огромен скандал в "Ергенът"

Габриела има връзка с женения футболист на "Лудогорец" Оливие Вердон

Нещо за четене
11:40 - 22 Март 2024
4870
Огромен скандал в "Ергенът"

По време на вечерния коктейл в предаването “Ергенът” излязоха наяве скандални истини и претендентките за сърцето на милионера Алек Младенов едва не се хванаха за косите. Виктория Асенова разобличи две от дамите по време на коктейла, обявявайки, че познава Памела в реалния живот, още от детските години.

И не спря дотук! След разкритието, че Пам и Габриела Иванови са сестри, Виктория продължи и реши да задълбае още с информации за тях и участието им в шоуто...

Любопитен факт е, че във визитката си за "Ергенът" Виктория Асенова обявява, че работи като спортен мениджър в БФС, а впоследствие споделя на останалите, че има информация кой е мъжът до Габриела.

Името му, разбира се, беше заглушено за зрителите, само че в мрежата веднага завря и закипя. Най-спряганото име е това на футболиста на "Лудогорец" Оливие Вердон.

"Определено ги изненадах двете сестрички, защото те не очакват, че аз знам толкова много информация. Това, че се правя на блага и незапозната с казусите им, не е баш така", заяви Вики в шоуто. По нейни думи футболистът "е пуснал Габриела да влезе в имението най-много за 10 дни."

Съдейки по снимките му в Инстаграм играчът е семеен, но много почитатели на любовното риалити разобличиха тайната му връзка, коментирайки, че именно той е помогнал на Габриела да стартира бизнеса си.