ОХ, на батко! Вижте трите сватбени рокли на Дженифър Лопес

Шоу
14:57 - 24 Август 2022
4977
ОХ, на батко! Вижте трите сватбени рокли на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес показа трите сватбени рокли, които е облякла на купона по случай пресния си брак с Бен Афлек. След изненадващата си венчавка в Лас Вегас на 16-ти юли, този уикенд звездната двойка организира втора церемония, като този път покани на партито най-близките си роднини и приятели.

Оказва се, че за случая Джей Ло е подбрала цели три сватбени рокли, всичките дело на Ралф Лорън. Първата рокля, която Лопес показа, е с воал избаротен от над 1000 кърпички, зашити една за друга.

„Роклите бяха истинска мечта, благодаря ти, Ралф Лорън“, написа Дженифър в публикацията в блога си, добавяйки, че предстои да сподели още снимки. Джей Ло носеше дълъг воал с първите две рокли и също така сподели скиците на дизайнера, заедно с готовите дрехи. Бен Афлек пък бе с класически костюм и сако с черна папийонка, всички от Ралф Лорън, а петте им деца носеха персонализирани тоалети на същия бранд.

Тридневната сватба на Дженифър и Бен се състоя в крайбрежното имение на актьора в Джорджия и според пресата двойката се е възползвала максимално от местоположението, създавайки свой собствен частен плаж, на който гостите да се наслаждават.