Охранител от ДАИКС е издъхнал от инфаркт по време на сбиване в Капана

Двойна трагедия в семейството на Иван Гунев

Новини
12:44 - 07 Декември 2019
1055
Охранител от ДАИКС е издъхнал от инфаркт по време на сбиване в Капана

Служителят на ДАИКС СОТ Иван Гунев /42/ е починал снощи след сбиване в Капана, информира “Трафикнюз”. 

След полунощ охранители на фирмата са извели от клуб NO Sens в Капана пияни клиенти , като пред заведението е станало спречкване. Единият от клиентите е ударил единият от гардовете. Друг посетител пък хвърлил чаша по Гунев, който също бил пред клуба. В същото време му прилошало и той загубил съзнание. На място пристигнал екип на Бърза помощ, който се опитал да реанимира охранителя. Въпреки усилията на лекарите обаче той починал. По първоначални данни е получил масиран инфаркт. Извършен е оглед от съдебен лекар на място. 

По случая са образувани две досъдебни производства - за настъпила смърт без данни за насилие и за причинена телесна повреда по хулигански подбуди. По случая е образувано дп по чл. 127 от нк. В 4 РУ е задържан 22-годишен участник, срещу когото е образувано дп по чл. 131, ал.1, т 12.

Трагедията в семейството на Гунев е двойна, защото преди броени дни негов братовчед , който също се казва Иван Гунев, бе убит при пиянско сбиване в карловското село Бегунци. 47-годишният Гунев почина на 30 ноември в болница , след като прекара няколко дни в кома.