Окончателно: Срещата между Сираков и феновете пропадна (ВИДЕО)

Пред офисите на клуба напрежението ескалира, имаше и псувни

Спорт
11:37 - 20 Декември 2023
2099
Окончателно: Срещата между Сираков и феновете пропадна (ВИДЕО)

Предвидената за тази сутрин среща между феновете на Левски и собственикът Наско Сираков не се проведе. Мажоритарният собственик на “сините” трябваше да дискутира актуалните теми с представители на Националния клуб на привържениците на “сините” и сдружението “Левски на левскарите”, но в крайна сметка това не се случи.

Срещата бе насрочена за 10:30 часа в офисите на клуба на ул "Тодорини кукли" 47, но в крайна сметка не се състоя заради недопускането на медии по време на разговорите и нежеланието на феновете да излъчат представители, а да има по-широк обхват на разговорите.

Освен това не стана ясно дали самият Сираков е пристигнал на "Герена". Там бе друг директор на клуба - Даниел Боримиров, който обаче не коментира ситуацията.

Около 11:00 часа феновете се доближиха към оградата на офисите на клуба и започнаха да викат против ръководството. Постепенно нещата се поуспокоиха, но привържениците останаха на "Герена" в очакване на развитие. Към 11:30 привържениците на Левски, които се бяха събрали на мястото започнаха да си тръгват.