Олимпийски шампион дремна на тревата заради неудобните легла

Красавецът Томас Чекон не можел да спи без климатик

Актуални новини
13:40 - 05 Август 2024
2841
Олимпийски шампион дремна на тревата заради неудобните легла

Италианският шампион и победител в 100 м гръб Томас Чекон беше сниман да спи на тревата в парка на олимпийското село в Париж. Красавецът се оплака няколко пъти от неудобните екологични легла от рециклиран картон, както и от липсата на климатици, заради което не можел да спи нощем.

Във видео на саудитския гребец Хюсеин Алиреса, което беше публикувано в социалните мрежи, се вижда как облеченият в италианския национален екип Чекон е полегнал на тревата до пейка в олимпийското село.

Въпреки че роденият в северната област Венето италианец извоюва злато за родината си, той не успя да се представи добре в смесената щафета 4х100 м, където плува и друг олимпийски шампион – Николо Мартиненги, който спечели злато на 100 м.бруст. Италианците останаха извън финала, въпреки че бяха световни шампиони през 2022 г. Те успяха да достигнат едва девето място.

Още преди участието си в щафетата обаче Чекон се оплака, че не е във форма и че се чувства много уморен, защото предишната нощ не могъл да спи заради жегата и неудобния матрак. 

Утехата му е, че освен златото на 100 м гръб, Чекон вече грабна и приза за секс символ на Олимпиадата.