Омъжена за себе си т урска инфлуенсърка скочи от петия етаж

Кубра Айкут имаше един милион последователи в акаунта си в ТикТок

През ключалката
10:58 - 30 Септември 2024
1289
Омъжена за себе си турска инфлуенсърка скочи от петия етаж

Турската инфлуенсърка в TikTok Кубра Айкут, известна със своите популярни видеоклипове „Сватба без младоженец“, се самоуби на 26-годишна възраст в Истанбул.

Съобщения на турски медии сочат, че Айкут е паднала от петия етаж на луксозна жилищна сграда в квартал Султанбейли.

Инцидентът е станал на 23 септември и властите са открили предсмъртно писмо на мястото.

В дните преди нейното самоубийство много фенове изразиха загриженост относно публикациите на Кубра в социалните мрежи, които изглеждаха все по-тревожни. Само часове преди смъртта си тя сподели трогателно писмо, в което обсъжда проблемите си с наддаването на тегло.

"Събрах енергията си, но май не мога да напълнея. Всеки ден свалям по един килограм. Не знам какво да правя, спешно трябва да напълнея", сподели тя в последния си пост.

В последното си видео в TikTok, малко преди самоубийството си, Кубра беше видяна да почиства къщата си.

Трябва да се отбележи, че Айкут имаше един милион последователи в акаунта си в TikTok и 225 000 последователи в акаунта си в Инстаграм.

Кубра спечели значителна популярност в TikTok през 2023 г. с уникалната си и овладяваща поредица „Сватба без младоженец“.

С поразителен ход, тя символично се „омъжи“ за себе си, облече красива бяла рокля и тиара, като същевременно обяви: „Не мога да намеря достоен младоженец за себе си“.

В друго видео Кубра е заснета да тръгва с кола, с букет в ръка и весело да аплодира.

В скорошен популярен клип тя с насмешка се отдаде на бургер, докато все още беше облечена в сватбеното си облекло, закачливо наричайки себе си „нервна булка“.

Турските власти са започнали разследване на обстоятелствата около смъртта на Айкут, а тялото ѝ в момента е подложено на аутопсия.

Погребението ѝ ще се състои в родния ѝ град, където живеят родителите ѝ, и се очаква да присъстват няколко други влиятелни лица от TikTok, които ще дойдат да отдадат почитта си.