Оневиниха Алек Болдуин за непредумишлено убийство

Топ
17:22 - 15 Юли 2024
1277
Оневиниха Алек Болдуин за непредумишлено убийство

Най-голямото от 8-те деца на Алек Болдуин - Айрланд, беше само една от многото известни личности, които подкрепиха актьора след отхвърлянето на обвиненията за непредумишлено убийство на снимачната площадка на филма му "Rust".

Алек беше видян да се прегръща през сълзи със съпругата си Хилария, брат си Стивън и сестра си Елизабет в съдебната зала в Ню Мексико, след като съдията отхвърли обвиненията срещу него. Другите му двама братя – Уилям и Даниел Болдуин пък го подкрепиха чрез социалните медии.

28-годишната Айрланд Болдуин, която е от брака на Алек с Ким Бейсинджър, публикува сладка ретроспективна снимка на себе си като малко дете с баща си, след като делото му беше прекратено. Снимката на Айрланд получи повече от 15 000 харесвания, включително едно от актрисата Мелани Грифит.

66-годишният Болдуин и 40-годишната Хилария бяха видени да плачат от облекчение и да се прегръщат в съдебната зала, след като съдията го освободи от отговорност за фаталната стрелба от 2021 г., при която загина операторът Халина Хътчинс.

"Много съм щастлива за Алек Болдуин", написа певицата Нанси Синатра в "X".