Оооох! Асдис Ран вече не проституира, а продава голи снимки в SEX сайт (горещи снимки 18+)

Красивата 45-годишна исландка показва прелестите си за, хм, най-закоравелите си почитатели

През ключалката
21:00 - 13 Юни 2023
18084
Оооох! Асдис Ран вече не проституира, а продава голи снимки в SEX сайт (горещи снимки 18+)

Пищната исландка Асдис Ран, известна още като Ледената кралица, стартира кариера в сайта за възрастни "Only Fans". Много дами използват платформата, за да показват прелестите си и по този начин да печелят пари, при това доста добри.

Блондинката, която е преди години делеше брачно ложе с бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунглаусон, доби популярност у нас, когато той играеше на "Армията".

Асдис Ран, която прехвърли 45 и често сменя мъжете в живота си, винаги е наричала България свой втори дом. Ледената кралица има един син и дъщеря - Хектор и Виктория, които са от Гардар.

Тя често може да бъде видяна в социалните мрежи със свои провокативни снимки, но сега е решена да се впусне в ново предизвикателство.

"Присъединих се към моите приятелки-звезди като Кармен Електра, Бела Торн, Кейти Прайс и Коко в тази нова платформа на света на феновете! Сега вече официално можете да се развихрите и да купувате моето секси съдържание", написа тя акаунта си във Фейсбук.

Плофилът й, разбира се, е озаглавен The IceQueen и може да бъде видян тук. Ако си платите подобаващо, ще можете да видите Асдис натюр. Тя обещава да прави специални видеоклипове и снимки без дрехи за, хм, най-закоравелите си почитатели.

Преди години, когато все още се подвизаваше доста често у нас, Асдис Ран си беше изградила репутацията на доста скъпа еротична работничка, а тарифата и варира от порядъка на 5000 лева за вечер. А това е една от причините да се разделят с футболиста Гардар Гунглаусон. Палавницата обича да казва, че няма табута в леглото.