Opel също сменя емблемата си

Новото лого ще се появи на колите през 2024-та

Новини
17:17 - 26 Юни 2023
5217
Opel също сменя емблемата си

Opel се присъедини към голямата група от автомобилни производители, които обновиха своята бранд идентичност през последните месеци.

След като това сториха много от европейските марки, включително и най-големите от тях, сега бе ред на Opel да покаже новата си емблема. Подобно на другите производители, тук също новата идентичност е свързана с електрификацията и електрическата мобилност.

Новото лого ни представя модернизирана версия на традиционната емблема на марката, която запазва „светкавицата“, както и кръгът около нея. Новостите са основно в разстоянието, което откриваме между светкавицата и кръга, както и разделителната ивица между двата края на светкавицата.

Първият сериен автомобил с новата емблема ще се появи през 2024 г., но през цялата година ще виждаме много от обновената емблема. Нямаме представа кой модел ще бъде украсен първо от новата емблема, но от Opel заявиха, че ще направят обширно представяне на емблемата на тазгодишното издание на IAA Mobility, автомобилното изложение в Мюнхен, като планират "изненада" за посетителите.