Организаторът на секс партито с 25 мъже: На кого пречи нашата гей оргия?!

Новини
17:24 - 03 Декември 2020
5958
Организаторът на секс партито с 25 мъже: На кого пречи нашата гей оргия?!

Дейвид Манжельо, който организира секс купона за 25 мъже, където евродепутатът от ЕНП - унгарецът Йозеф Шайер също беше заловен миналия петък, обяви, че не вижда проблем в партито си. Младият гей каза, че изобщо не е знаел, че на оргията присъства член на Европейския парламент. 

„Не ме интересуват професиите на хората, с които се забавляваме. Идват всякакви. На моите партита винаги каня няколко приятели, които от своя страна също водят приятели и след това заедно се забавляваме. Говорим малко, пием нещо - точно като в кафене. Единствената разлика е, че междувременно правим и секс помежду си. Не виждам какво лошо има в това. На кого пречим?! Забавляваме се както намерим за добре, никой не е заставен на сила да прави нещо”, каза той.

С политическата кариера на Йозеф Щайер е свършено

По думите на Манжльо, когато полицията пристигнала на адреса, органите на реда поискали от гостите документи за самоличност. Това било странно, тъй като всички вече били без гащи, а те им искали личните карти. 

Домакинът на събитието увери още, че всички са били изключително внимателни по отношение на противоепидемичните мерки и допълни, че всеки един от присъстващите вече е бил изкарал коронавируса.