Оригинално! Ямболски младежи приковаха вниманието на хората

Снимката разбуни духовете в социалните мрежи

Новини
13:40 - 27 Юни 2020
2653
Оригинално! Ямболски младежи приковаха вниманието на хората

На странна и нетрадиционна гледка станаха свидетели посетителите на градския парк в Ямбол. Двама младежи - момче и момиче, решиха по различен начин да се появат за абитуриентския си бал. Те бяха понесени - типично по индийски, на раменете на свои приятели.

Повечето техни съученици, които сега завършват училище, се придвижиха до мястото на празненството с автомобили, но не и тези екземпляри.

Облечени в елегантни костюми и седнали върху килимчето на платформата, двамата сладко пушеха наргиле и приемаха овациите на аудиторията.

Снимката, обиколила бързо интернет, разбуни духовете. Естествено, намериха се и критици, но позитивните отзиви също не бяха малко.

"С кола всеки може на бала. Ама виж, ямболските младежи каква идея имат! Макар че сега вероятно ще ги погнат, че и те са расисти", написа Светослав Кирилов - човекът, публикувал първи снимката във фейсбук.

Останалите по-интересни мнения под поста са: "Щеше да е по-оригинално да интерпретират прословутия танц с ковчега" - Верка Димитрова.

Дима Трифонова обаче разкритикува: "Дали някой ден ще осъзнаят колко е жалка картинката? Това е нещо като голяма, помпозна сватба, а след няколко месеца - още по-голям и шумен развод. Няма лошо, и ние бяхме луди-млади,някои си оставаме луди и на старини".