Орлин Горанов заработи петцифрени хонорари като манекен

Нещо за четене
21:30 - 12 Октомври 2019
8648
Орлин Горанов заработи петцифрени хонорари като манекен

Естрадният динозавър Орлин Горанов може да пее за любов и звезди, но се ориентира перфектно в прагматичните неща в живота. Напоследък топ изпълнителят заработва петцифрени суми в сферата на висшата мода. Горанов е рекламно лице и манекен на една от най-известните компании за елитни облекла. Макар и прехвърлил 60-те, музикантът изглежда уникално, облечен с елегантен костюм, изискана вратовръзка и обувки, а бялата му грива придава допълнителен шик на визията му. Така Горанов с лекота влиза в ролята на манекен.

От години, певецът не се препитава само от сцената. Освен че е оперна звезда на "Врабча"в големи спектакли, той стана и рекламно лице на няколко големи компании - финансови и застрахователни, а сега и на модни.

В последното амплоа Горанов влиза в свои води, защото, както разказват запознати с миналото му, навремето, преди звездната си кариера през 70-те и 80-те той се е препитавал като шивач на хайлайфа. Музикантът бил особено търсен от хората от шоубизнеса, заради липсата на бутици и молове с модни дрешки по соца и сръчно свалял кройки от западните журнали.Това му осигурявало нелоши пари на времето и сигурно препитание. Кариерата му на стилист обаче била за кратко заради звездния му шанс пред микрофона.

Макар че предизвиква завистта на някои свои колеги от певческия бранш, дори недолюбващите го признават, че Орлин изглежда  чудесно с царствената си осанка, шик костюм и чаровната си усмивка.