Орлин Павлов изнася концерт в Бургас за благотворителна кауза

Средствата, събрани от продажбата на последния албум на певеца, ще бъдат дарени на 33-годишния Исмаил

Култура
15:15 - 21 Август 2023
3126
Орлин Павлов изнася концерт в Бургас за благотворителна кауза

Орлин Павлов се завръща на сцената на Летния театър в Бургас със самостоятелен концерт. Освен около музикалното преживяване, певецът ще се опита да обедини публиката и около благотворителна кауза, свързана с 33-годишния Исмаил от Бургас, който се нужда от специфично лечение, съобщават от пресцентъра на Общината.

Средствата, събрани от продажбата на последния му албум в деня на концерта в Летния театър, ще бъдат преведени на сметката на младия мъж, който след 5-месечна кома има шанс да се върне към живота и отново да прегърне своята любима жена.

Двучасовият емоционален концерт ще се състои на 22 август и е последна спирка от националното лятно турне на звездата. Освен най-популярните му парчета, в акомпанимент на мощен бенд, той ще представи и песните от последния си албум, заедно с въздействащ аудиовизуален спектакъл.

Орлин Павлов ще излезе на сцената заедно с едни от най-добрите музикантите Милен Кукошаров (пиано), Мирослав Иванов (китара), Кристиан Желев (барабани), Емилио Мархолев (тромпет), Евден Димитров (бас), Стефан Стефанов (пиано), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и Владислав Мичев (тромбон).