Орлин Павлов снима ново видео на остров Лимнос

Култура
13:55 - 09 Септември 2024
1001
Орлин Павлов снима ново видео на остров Лимнос

Орлин Павлов представя нов сингъл и видео It Felt So Good. По идея на музикалния продуцент Васко Иванов-Dexter през май е организирана работна музикална сесия с Орлин Павлов и Кристиан Костов. Тримата за първи път творят заедно и резултатът е It Felt So Good. 

„Магията се случва буквално за два часа. Обсъждат музикални идеи, кантото се излива на момента, след него и текстът. Dexter се включва в аранжимента и мастеринга“, разказват от екипа. Орлин Павлов добавя, че Кристиан и Dexter са изключително талантливи млади музиканти със световен потенциал и е страхотно удоволствие да работи с тях.

Видеото следва динамиката на песента, като едновременно с това зарежда с чувствена и любовна лятна енергия. Основна роля в историята има уиндсърфистката и модел Изабел Китанова.

Снимано е от режисьора Николай Драганов на остров Лимнос. Така, както съзнанието изопачава спомените ни, когато се връщаме към тях и ги разказваме, така и във видеото цветовете са манипулирани и преекспонирани, което дава усещане за преход от реален към нереален свят, посочват от екипа.