Орловото око на Lupa.bg: Емилия Масларова носи чанта за 4000 лева

Любопитно
17:30 - 17 Ноември 2020
9220
Орловото око на Lupa.bg: Емилия Масларова носи чанта за 4000 лева

Бившата социална министърка и настояща областна лидерка на БСП в Хасково Емилия Масларова, блесна с чанта, чиято цена е колкото пенсията на средностатистическия българин за година и половина, видя орловото око на Lupa.bg. Масларова се появи на поклонението на покойния шеф на БТА Максим Минчев с аксесоар на световната марка "Луи Вюитон". Бижуто се продава за цели 2050 евро или 4100 лева, сочи нашата справка. 

Но за да е пълна подигравката с редовите социалисти, Масларова не се посвени да сложи и един от безбройните си чифтове обеци с диамант, чиято цена не смеем да потърсим. Разбира се, якето, както може да се очаква, е на прочутата марка "Монклер", моделът е "Серпентина" и е се търгува за около 1100-1200 евро. 

71-годишната бесепарка се завърна на бял кон преди няколко месеца в партията след серията държавни обвинения за длъжностни престъпления и бързо си проправи път към местното лидерство. А както медията ни ви информира, всеки месец Масларова получава по 800 лева от партийната каса като допълнителна "пенсия" с лично разпореждане на председателката на БСП Корнелия Нинова.

Неслучайно Нинова получи и грандиозна подкрепа от областта на първия пряк избор за лидер през септември. Може пък 30-сантиметровото бижу, кръстено на прочутото парижко "Авеню Монтен", Масларова да е получила в знак на благодарност за верността си...