Още една герберка пристана на Цветанов

Нели Петрова загуби дъщеря си Лора на пътя, напускала партията на Борисов огорчена

Политика
12:03 - 29 Март 2021
4412
Още една герберка пристана на Цветанов

Депутатът от ГЕРБ в 42-то и 43-то Народно събрание Нели Петрова подаде официално молба за членство в Републиканци за България, съобщиха от партията на Цв. Цветанов. 

От там обясниха, че Петрова била огорчена, че бившите и колеги в парламента така и не са изпълнили обещанието си да приемат нов Закон за движение по пътищата, който тя имала за своя мисия при влизането си в политиката.

“За 8 години не успяхме да изпълним обещанието си към почернените родители”, призна Нели Петрова, чиято дъщеря Лора загуби живота си през 2011 година на пешеходна пътека във Варна. Тогава Цветанов, който по това време беше МВР шеф, лично се срещна с нея и я покани впоследствие да се присъедини към ГЕРБ. Така Петрова изкара 2 мандата в пленарната зала. 

Бившият депутат от ГЕРБ, представител на гражданска квота в управляващата партия и в двата предходни мандата на парламента, призова всички засегнати от битова престъпност, жертви на тежки престъпления и ПТП, на които Цветан Цветанов е подал ръка през годините, да гласуват за новия политически субект. 

“Аз съм отговорен човек. Изпълнявам думата си и вярвам в Цветан Цветанов. Повярвайте му и Вие”, призова Петрова.