Още едно НЛО прелетя покрай МКС

Камерата на НАСА постоянно снима странни обекти

Мистика
12:38 - 08 Октомври 2020
4587
Още едно НЛО прелетя покрай МКС

Уеб камерата, инсталирана на Международната космическа станция (МКС) и излъчваща на живо, отново показа необичаен неидентифициран летящ обект. Изучавайки получените кадри, независими изследователи настояват, че апаратът с метален цвят се е насочил към Земята, като периодично изчезва от обсега на камерата.

Други предполагат, че обектът се е насочил към МКС. Някои потребители на мрежата вярват, че непременно става въпрос за представители на извънземни цивилизации. Други са категорични, че обект от тайна американска мисия е попаднал в полезрението на камерата.


Скептичните коментатори смятат, че космически отломки или сателит, който се носи в околоземното пространство, лети близо до МКС. Много хора по света внимателно изучават всички видеопредавания и публикации на НАСА с надеждата да открият в тях доказателства за съществуването на извънземен живот. Именно НАСА постави уеб камера на МКС, която редовно записва различни аномалии в близост до космическата станция с международен екипаж. 

Служителите на Американската космическа агенция обаче по всякакъв начин отричат ​​наличието на следи или свидетелства за извънземни, като обясняват, че странните обекти са отблясъци на светлина или прахови частици върху обектива на камерата.

Неотдавна камерите на МКС записаха поредния загадъчен обект с форма на диск, който премина през полярното сияние. Това видео е публикувано в мрежата и предизвиква множество коментари. Някои предположения допускат, че става дума за истински кораб с представители на извънземни цивилизации.