Още трима национали лепнаха Covid-19

Васил Божиков, Димитър Велковски и Християн Василев са с положителни тестове

Новини
07:50 - 17 Ноември 2020
1214
Още трима национали лепнаха Covid-19

Още трима футболисти на националния отбор на България са дали положителен тест за коронавирус. Става въпрос за защитниците Васил Божиков и Димитър Велковски, както и вратаря Християн Василев, който бе повикан от селекционера Георги Дерменджиев на мястото на Георги Георгиев. Тримата няма да могат да вземат участие в гостуването на Ейре.

Вчера стана ясно, че двама футболисти на Берое и един представител на треньорския щаб са заразени с COVID-19. От клуба не разкриха имената им, но Василев не е сред тях, защото неговият тест е бил направен на базата на националите в Бояна.

От първоначално обявения състав на Дерменджиев вече отпаднаха доста футболисти, повечето заради положителни тестове за коронавирус. Сред тях са Николай Михайлов, Георги Терзиев, Мартин Райнов, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Антон Недялков. Контузии лекуват Кирил Десподов, Петър Занев, Исмаил Иса и Пламен Илиев.

Отборът на България гостува в Дъблин в сряда. Само победа ще спаси нашите от изпадане в дивизия "С" на Лигата на нациите.