Осиновената дъщеря на Еминем се омъжи

Топ
21:07 - 14 Юни 2023
3805
Осиновената дъщеря на Еминем се омъжи

Осиновената дъщеря на Еминем, Алейна Скот, се омъжи за приятеля си Мат Мьолер. Сватбата се състоя в Детройт на 9 юни, но Алейна разказа за щастливото събитие едва сега.

„9 юни 2023 г. е просто един от най-хубавите дни в живота ми. В този и в следващия живот моята душа винаги ще бъде до твоята“, пише булката към кадрите от сватбения ден.

На сватбата са присъствали 125 приятели и роднини на двойката, според информация на Ню Йорк поуст. Сестрата на булката, биологичната дъщеря на Еминем, Хейли Скот, също е присъствала на събитието в ролята на една от шаферките. Между другото, самата Хейли също скоро ще се омъжва: наскоро тя организира парти за годежа си, но Еминем не беше забелязан на тържеството.

Мат Мьолер предложи брак на Алейна Скот през 2021 г. след седем години връзка. Припомняме, че Алейна е дъщеря на сестрата близначка на бившата съпруга на Еминем, Ким Скот. Майката на момичето страдаше от наркотична зависимост и почина от свръхдоза през 2016 г. Еминем осинови Алейна още в началото на 2000-те.

Рапърът осинови и дъщерята на бившата си съпруга Ким Уитни, която през 2021 г. се обяви за небинарна личност и поиска да я наричат Стиви.