ОСЛЕПИТЕЛНА НА 66: Шарън Стоун наметна леопард на голо (СНИМКИ)

Топ
11:57 - 16 Септември 2024
2495
ОСЛЕПИТЕЛНА НА 66: Шарън Стоун наметна леопард на голо (СНИМКИ)

66-годишната Шарън Стоун за пореден път привлече вниманието, като се появи на корицата на октомврийския брой на чешкия Harper's Bazaar. Звездата от “Първичен инстинкт” удивява читателите, докато се отпуска в басейн с изглед към безкрайния океан. Нейната грация и увереност са ослепителни като отраженията на слънцето върху водата. На друга снимка тя носи дръзко яке с леопардови щампи и позира топлес. Тези снимки не могат да оставят нито един фен безразличен.

Това обаче не е целият арсенал на красавицата Стоун. За да нажежи още повече обстановката, тя споделя видео, на което излиза от басейна по оскъдни бикини. Стегнатата ѝ фигура (не забравяйте, че звездата е на 66 години!) и решителното изражение на лицето ѝ говорят недвусмислено, че е далеч от мисълта да се предаде пред по-младите си колежки.

В текста към видеото актрисата съобщава, че това е последната ѝ тренировка с личен треньор преди снимките на продължението на екшън трилъра “Никой”. По този начин Стоун дава да се разбере, че няма намерение да се пенсионира.

Енергията и издръжливостта ѝ не са просто активен начин на живот, това е философия. Дори след тежко заболяване (мозъчен кръвоизлив през 2001 г.), което едва не отнема живота ѝ, Шарън Стоун продължава да удивлява всички със своята упоритост и желание за самоусъвършенстване.

Тя тренира четири до пет дни в седмицата, съчетавайки плуване, пилатес, силови тренировки и танци. Плуването в стил бътерфлай остава нейното любимо занимание. Актрисата не забравя за здравословното хранене. Предпочита храни с нисък гликемичен индекс като киноа и зеленчуци, но понякога няма нищо против да се поглези с малко картофен чипс.