Особености на предизборната борба: Горкият Радан стана шофьор, пие само минерална вода

Кънев едва долетя от Страсбург, обясни, че полетите са трагични

Новини
14:15 - 21 Октомври 2023
5709
Особености на предизборната борба: Горкият Радан стана шофьор, пие само минерална вода

Радан Кънев по стара традиция си взе отпуск от Брюксел и се отдаде на предизборни обиколки, за да подкрепи кандидатите на ПП-ДБ в страната.

Този път евродепутатът на шега се оплака, че се е превърнал буквално в шофьор, явно за да е в помощ на тъмносините по места, пък и вероятно да помогне за разнасянето на агитационни материали.   „

В негов си стил, Кънев пусна снимка на маса със съмишленици и написа: " Особености на националната предизборна борба. Лошото е, като си шофьорът в компанията…"

На масата с шарена покривка се виждат чашки с ракия, но пред Радан се вижда единствено бутилка минерална вода, което показа, че Кънев не смее да пийне и една бира, за да може да шофира.

Под поста му обаче имаше и доста злостни коментари, един от които е: "Трудно е да си файтонджия на внука на ДС."

Преди 2 дни, Кънев обясни, че тече финалната обиколка преди първия тур на тази кампания, която за него започва от Страсбург*, продължава през Варна, Белослав, Вълчи дол, Балчик, Бяла (Русенска област), Свищов, Павликени, Лясковец, Горна Оряховица, Видин, Враца, Пловдив, Стара Загора, София, Самоков и завършва в … Брюксел.

После се връщам да гласувам на 29-ти и оставам в България цялата седмица между двата тура. С надежда, че ще имам много приятели и съмишленици, които ще участват на балотажа на 6-ти ноември, написа евродепутатът и бивш тъмносин лидер.

Радан не пропусна да обясни, че "полетите от Страсбург за България са трагични тази седмица".