Остра нужда: В Бургас вече крадат лубриканти

Новини
21:15 - 24 Януари 2022
9090
Остра нужда: В Бургас вече крадат лубриканти

Мъж задигна два лубриканта от хранителен магазин в центъра на Бургас, намиращ се района на ул. "Струма" и "Стара планина". В четвъртък непознатият влязъл в обекта, разиграл ролята на разсеян клиент, който разглежда какво да си напазарува, предаде "Флагман".

Купил си един пилешки кренвирш за 0,50 лв. и докато чака на касата и уж избира други продукти, пъхнал в якето си два лубриканта на стойност 22 лв. 

"Съвсем скоро заредих този сексуален продукт. Имах налични 12 шишенца.

Случайно забелязах, че липсват два от един и същ вид, проверих в системата и видях, че няма продажба на такава стока. Върнах камерите за видеонаблюдение и така разбрах, че са били откраднати",

разказа собственикът на магазина Тодор Петков. 

Той посочи, че не е подал сигнал в полицията, защото щетата е в много малки размери. Видеото беше разпространено и в социалните мрежи, където събра шеговити коментари предвид продукта. 

"Вече и пари за "консумативи" нямат", "Този е търсач на силни усещания", "Ужас, и до това ли опряха да крадат, стоки от първа необходимост са им явно", са само част от коментарите на потребителите. 

"С мен се свързаха много хора, които са станали жертва на този крадец. Стойността е малка, но апелирам МВР да вземе някакви мерки, защото този човек е престъпник и сигурно пак ще се върне в магазините, които вече безнаказано е обрал", зове Петков.