Острие на Марешки се изложи в ефир - не знае какво е Преспанският договор (ВИДЕО)

Политика
20:21 - 16 Март 2021
14419
Острие на Марешки се изложи в ефир - не знае какво е Преспанският договор (ВИДЕО)

"Острие" на лидера на ВОЛЯ Веселин Марешки - известната като "депутатката с голите снимки" Елена Пешева, се изложи в национален ефир тази сутрин, след като не успя да се сети какво представлява Преспанският договор, а конфузната ситуация веднага бе засечена от колегите от "Господарите". 

Пешева бе попитана от кандидата на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" и лидер на ЕНП Валентина Василева дали е наясно с Преспанското споразумение между Гърция и Македония от 2018-а, с което западната ни съседка се сдоби с ново име. Екс депутатката, която бе и шеф на комисията за българите в чужбина, обаче отклони темата в посока предизборната платформа на ВОЛЯ. 

Въпреки двукратното настояване от страна на водещия на диспута в Нова тв Виктор Николаев към хубавелката да отговори конкретно на питането на опонентката си, Пешева се затрудни и не даде конкретно становище, а вместо това разви дълъг локум за намерението на съюза НФСБ-ВОЛЯ да вдигне пенсиите и да се пребори с кризата, следваща пандемията от COVID-19.