Освирканият Люпко: Мога още утре да се махна от ЦСКА

Левски ни вкара два гола с две положения, вайка се треньорът на червените

У нас
12:10 - 02 Септември 2019
1802
Освирканият Люпко: Мога още утре да се махна от ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович е готов веднага да хвърли оставка, ако не го искат на „Армията”. Поводът за дръзкото изказване станаха освиркванията на част от „червената” публиката на почивката в дербито с Левски, когато сините водеха с 2:0 и не се виждаше как ЦСКА ще се върне в мача. Само че старата лисица Люпко докара сблъсъка до драматично равенство 2:2, а след края прие философски отношението на феновете.  

„Освиркванията? Нормално е, когато губиш с 0:2... треньорът е виновен. Поздравявам играчите ми за представянето през второто полувреме. Не ги оправдавам за първото. Публиката има право да критикува. Аз лично мога и утре да се махна - няма проблеми. Това не е грижа за мен и не се страхувам. ЦСКА е добър отбор, но липсват някои други неща”, сподели Петрович след дербито, който пък си изпусна нервите на пейката и бутна четвъртия съдия Ивайло Стоянов – Сватбата, а това му донесе червен картон от главния Георги Кабаков.

„През първото полувреме Левски беше по-добрият отбор, започна Петрович. - Имаха две възможности и ни вкараха два гола. Поправихме грешките си през втората част, направихме две смени и изравнихме резултата. Бяхме много по-добри през второто полувреме. Не загубихме, което е най-хубавото, крайна сметка този резултат е добър за нас”, каза още Люпко Петрович.

Снимка: Lap.bg