От 15 години Гала е във война със свекърва си

Водещата на „На кафе" и пенсионерката Петя не мелели брашно още от първия ден, в който тя научила, че русокосата телевизионерка е оплела сърцето на сина й

Нещо за четене
17:10 - 16 Септември 2023
16173
От 15 години Гала е във война със свекърва си

Тежки роднински войни тресат семейството на тв водещата Гала. 3вездата от малкия екран вече 15 години не разговаряла с майката на мъжа си Стефан. Водещата на „На кафе" и пенсионерката Петя не мелели брашно още от първия ден, в който тя научила, че русокосата телевизионерка е оплела сърцето на сина й. Родителката на Стефан не можела да преживее факта, че преди близо две десетилетия той напуснал първата си жена Росица с бебе на ръце заради авантюрата си с Гала.

Дори след като отношенията им се задъл6очили, заживели заедно, а съвместното им съжителство продължава години наред, възрастната дама Петя не склонявала глава и не можела да приеме присърце снаха си. Впечатление прави, че Гала и Стефан никога не се събират на една маса с майка му. По големите християнски празници също не са с нея.

Тв водещата е решила да не бъде приятелка със свекървата дори в социалните мрежи. Наскоро тя не бе гост и на рождения й ден, а предпочете да замине на почивка точно тогава. Когато в предаването й 6ъде зачекната темата за отношенията между снахи и свекърви, Гала винаги мълчи и не си позволява да вади компромати и пикантерии от личния си живот, които не са за пред широката публика. Другите й колеги коментатори в студиото са далеч по-словоохотливи по въпроса, като някои не се притесняват да издават и по- лични детайли. 3апознати разкриват, че мъжът на телевизионерката се виждал с майка си самостоятелно, а на събиранията им в общия им дом. Не ги придружавала и по почивки и не била гостувала в чисто новия им палат на брега на язовир ,,Искър“ за разлика от майката на Гала.

Водещата е изключително привързана към нея, а доскоро живееха и врата до врата. Плевенчанката, която губи баща си отдавна, при това внезапно след тежък алергичен шок, още навремето купи апартамент на майка си до този, който тя обитаваше на столичния бул. „България". От началото на годината обаче Гала и Стефан се преместиха в новата си горска вила, а майка й редовно оставала да нощува там и наглеждала градината им, когато те били на почивки извън страната.

Скъпоплатената водеща била изключително грижовна дъщеря и всеки месец давала по поне 2 хиляди лева на майка си, за да може да кара старините си спокойно, да не се лишава от нищо и да живее добре и без грижи. Не била обаче така щедра към свекървата. Неотдавна в ефир Гала за пореден път се изказа ласкаво за родителката си. „Тя е истински боец. „Моят герой", заяви почти през сълзи водещата на „На кафе", след като разкри, че майка й е преборила коварен рак на кожата с изключителен стоицизъм. Когато тв звездата чула диагнозата от лекаря, се строполила на кушетката, а майка й нито за миг не показала слабост. На нея тя е благодарна и признателна, че е отгледала и дъщеря й Мари от първия й брак с бизнесмена Константин Будев, защото именно в най-важните години от подрастването й Гала била заета да гони кариерата си.