От Филипините Сашо Кадиев изпрати трогателно послание на майка си за рождения й ден

Тя е епична персона, пълна с живот, изповяда се актьорът младоженец

Изповеди
21:00 - 01 Септември 2024
6473
От Филипините Сашо Кадиев изпрати трогателно послание на майка си за рождения й ден

Александър Кадиев разплака майка си Катето Евро с трогателно послание за рождения й ден, което й изпрати от Филипините, където кара медения си месец със съпругата си Ивелина.

"Днес моята майка има рожден ден! Тя е епична персона, пълна с живот. У нея има една такава... неистова страст да прави света около себе си по-хубав. Създава изобилие във всичко и е извор на грижа и добри преживявания.

Винаги ще те нахрани с най-вкусната храна, ще ти подреди живота с удобства, ще ти каже колко много те обича и ще ти подари нещо малко, за да те зарадва. 

Винаги ще те разсмее и ще те накара да се почувстваш, сякаш всичко е супер лесно и леко за преживяване... дори в най-трудните моменти. И всичко това го прави със силна любов и внимание. 

Е, понякога е свръхемоционална и прави диви скандали... понякога е нетърпелива и припира всички и всичко... понякога е супер директна и остра с езика... дори понякога е в лошо настроение! Често плаче за всички нас, мисли за нас, страхува се дали ще сме добре.

С две думи - страхотна майка, страхотна баба и страхотен куче-гледач! 

Да ни е жива и здрава, все така пълна с енергия и желание да обича всичко и всички. За мен тя винаги е била пример за свобода, независимост, приемственост, борбеност. Тя ми показва, че заедно с всички лудости, които живеят в нас, можем да сме пълноценни.

Обичам те, мамо! Честит рожден ден!", написа Сашо Кадиев в социалните мрежи.

Преди два дни пък актьорът и телевизионен водещ отпразнува 41-я си рожден на екзотичната дестинация - остров Боракай.

Ивелина изненада съпруга си с романтична вечеря на брега на морето, а преди това двамата изтанцуваха на пясъка сватбения си танц.