От формат на формат: Ето новото попълнение в "Игри на волята"

Денислава участваше в "Един за друг" заедно с Даниел

Новини
20:35 - 01 Юли 2023
24410
От формат на формат: Ето новото попълнение в "Игри на волята"

След като вече стана ясно, че рапарът Атанас Колев, моделът Румен Радев и неговата приятелка Мис България 2018 Теодора Мудева са сред популярните състезатели в "Игри на волята", днес повдигаме завесата над още един участник.

Вече от две седмици в покрайнините на Царево за слава и пари се бори и блондинката Денислава, която е спрягана за новата жена до Кристиан Кирилов, познат от бюджетния тийн сериал „София ден и нощ“. Това разкри източник от снимачната площадка на предаването пред LifeOnline.

Самата тя стана известна преди две години покрай участието си във формата „Един за друг“, където се представяха за двойка с мускулестия татуиран хубавец Даниел. Малко след края на формата двамата се разделиха, а на Денислава бяха приписани серия от връзки с други популярни от екрана лица.

Откакто през май стана ясно, че Кристиaн се развежда с фолк певицата Джулия, името на Денислава се спряга за причина за краха на семейството. За нея се знае, че е прекарала десет години от живота си в САЩ, когато се връща в България работи като офис мениджър и мечтае да развие собствен бизнес.