От скука щастливец прибра £5,4 млн. със залог за... 1,40

Майкъл Кларк треснал печалбата, защото се чудел какво да прави по Коледа

Топ
15:32 - 12 Януари 2023
3179
От скука щастливец прибра £5,4 млн. със залог за... 1,40

Британец успя да спечели 5,4 милиона паунда от залог за 1,40 паунда и планира да ги похарчи за къща в провинцията за семейството си. Майкъл Кларк скучаел вкъщи в Нюкасъл, когато отворил приложението на "Бетфред", за да опита късмета си.

След като играл половин час, 32-годишният мъж си помислил, че е спечелил 5 000 паунда, но при по-внимателно вглеждане разбрал, че сумата е милиони.

"Първоначално си помислихме, че сигурно е грешка, а после започнахме да се прегръщаме, когато разбрахме, че е истинска. Просто не можех да спра да плача и нямаше как да заспя тази нощ, след като спечелих такава огромна сума пари", разказва той.

"Сега лесно можем да си позволим да се оженим и да си купим свой постоянен дом в провинцията. Много обичах работата си да помагам на хората в отделението за психично здраве, където има хора от всички възрасти, но шефът ме разбра, когато му обясних, че ще трябва да си тръгна за известно време, тъй като всичко това се случва. Сега всички ме наричат "Мики Милион", признава Кларк.

Мъжът планира да помогне на възрастната си баба и да инсталира нов стълбищен асансьор, а на себе си и годеницата си Шерил ще подари сезонни билети за Нюкасъл Юнайтед.

След като издържи шофьорския си изпит, той ще си купи чисто нова Tesla. Двойката планира и сватба и меден месец на Карибите, след като го отлага от няколко години.

"Би било чудесно да организираме сватбеното си тържество на "Сейнт Джеймс Парк", казва той. - Меденият месец вероятно ще бъде на Карибите, може би в Ямайка, и ще пътуваме в първа класа. Шерил никога не се е качвала на самолет, така че вече й уреждаме паспорт".

"Абсолютно съм решен да не прахосваме парите, за да можем да се развиваме не само ние, но и следващите поколения на семейството ни. Опитвам се да се примиря с факта, че съм спечелил толкова много пари. Решени сме да останем здраво стъпили на земята и да не полудеем, въпреки че сме решени и да се наслаждаваме на живота пълноценно", споделя мъдро щастливецът.

Шефът на букмейкърската компания Фред заяви: "Това доказва, че хубавите хора могат да печелят. Майкъл е най-достойният от победителите. Това е брилянтна новина за тази невероятна двойка, която доказа, че можеш да спечелиш много и от най-малките залози".