Отцепиха района около Националния стадион заради пожар

Крими
09:36 - 16 Ноември 2023
2423
Отцепиха района около Националния стадион заради пожар

Полиция отцепи района около Националния стадион "Васил Левски" заради пожар. По първоначална информация на МВР се е запалила кола. Няма данни за пострадали.

Очаквайте подробности!

Припомняме, във връзка с провеждането на футболната среща между България и Унгария днес се въвежда и промяна в организацията на движение около Националния стадион.

От 8.00 часа до 22.00 часа на 16 ноември се забраняват престоят и паркирането на паркинга на моста пред Националния стадион "Васил Левски", както и на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между бул. "Драган Цанков" и ул. Ген Гурко" от страната на Националния стадион, на ул. "Ген Гурко между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Любен Каравелов".

От 13.00 часа на 16.11.2023 г. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, ще се забранява влизането на пътни превозни средства, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" (в участъка между бул. "Драган Цанков" и пл. "Орлов мост"), по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Васил Левски", по бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Пейо К. Яворов".