Отива им, нали?! "Възраждане" закри кампанията си с гайди и хора

Актуални новини
19:47 - 27 Октомври 2023
3490
Отива им, нали?! "Възраждане" закри кампанията си с гайди и хора

Това е то да изневеряваш на стила си! "Възраждане" закри кметската си кампания с гайди, тъпани и развети знамена. Симпатизантите и привържениците на формацията се включиха в шествие от пилоните на НДК до храм "Света Неделя" в София.

Кандидатът им за кмет на столицата Деян Николов определи кампанията като успешна и още веднъж посочи приоритетите си, ако спечели - почистването на столицата, спиране на презастояването, облекчаване на трафика с изграждане на кръстовища на две нива.

„Според мен София има нужда от повече справедливост и призовавам софиянци да мислят рационално, може би да заделят емоцията малко по-настрани, защото в крайна сметка изборът, който ще направим тази неделя, не е като на национално ниво – да има възможност за предсрочни избори. Каквото изберем, това ще бъде за следващите 4 години, както като кмет на София, така и като общински съвет. Съответно много неща могат да се променят за тези четири години, затова нека софиянци да мислят разумно и да изберат прагматично най-добрия кандидат с най-добрите идеи”, призова Деян Николов.