Откъде се появи посмешището Джейми Елиас?

Новини
15:50 - 08 Декември 2020
27454
Откъде се появи посмешището Джейми Елиас?

Новият сезон на "Черешката на тортата" изненада доста неприятно зрителите на Нова тв. В снощния епизод домакиня беше ливанската студентска по психология – Джейми Елиас, а всички се чудеха откъде се появи това посмешище. Както коментират стотици хора в социалната мрежа, тя даде "Много храна за очите, но и храна за размисъл".

Младата инфлуенсърка не можа да блесне нито с кулинарни умения, нито с интелект, но се похвали с над 40 000 последователи. Джейми, която най-вероятно по лична карта се казва Жамиле, се изправи пред нечувано кулинарно предизвикателство, защото ѝ се наложи да влезе в кухнята за първи път в живота си.

Тя посрещна гостите си с хумус, салата "Фатуш", шиш таук и десерт-изненада. Джейми не сготви нищо сама, а гостите й предположиха, че храната е взета от ресторант. 

"Не знам защо любимото ми кулинарно предаване така се излага с подбора на гостите си! Смисъл... не е ли редно поне елементарно уважение към храната да имаш преди да участваш в Черешката на тортата? После защо има предразсъдъци към хубавите жени... Еми ще има, заради ей такива “примери”  Не е хейт, просто гледам и се чудя?!
P.S. Това за инфлуенсърството ме довърши! “Лидер на мнение” - това означава да си инфлуенсър, а за да вземе някой мнението ти под внимание, трябва да си постигнал нещо смислено", изригна в социалната мрежа Биляна Йотовска.