Откривателят на ХИВ: Няма да се ваксинирам (ВИДЕО)

Това е лов на вещици, при грипни симптоми взимам „Цитромоцин”, казва именитият проф. Люк Монтание

Личности
12:36 - 30 Декември 2020
9702
Откривателят на ХИВ: Няма да се ваксинирам (ВИДЕО)

В интервю от 17 декември, публикувано и в платформата Youtube, носителят на Нобелова награда за медицина и откривателя на ХИВ - проф. Люк Монтание заяви, че твърдо няма да се ваксинира и добави, че при симптоми на грип взима „Цитромоцин”.

Запитан за мнението му относно новата RNA ваксина, ученият каза, че това е дългосрочен проект и ако имунизацията се наложи сега, това би било голяма грешка, тъй като  реакциите са неизвестни на този етап и могат да се очакват всякакви  проблеми, като ракови заболявания, например.

Интервюто предизвика много различни реакции в световната мрежа. Разгоряха се дискусии. Противниците на ваксината приветстваха критичното му изказване като настояват, че човечеството трябва да чуе всички "за" и "против", преди да вземе решение какво да прави.

Привържениците на имунизирането пък посочиха, че професорът вече е на преклонна възраст (88 г.) и му е трудно да е обективен. Предлагаме ви основни тези от последното му интервю.

Според Монтание това, което се случва днес, е игра на вещици. Нито възрастните, нито децата не трябва да бъдат  използвани като опитни мишки, тъй като е неетично и не може да се допусне да има починали в резултат на ваксина. Д-р Монтание е притеснен, тъй като не е известно също така какво ще се случи и при бъдещите поколения в резултат на тази ваксина. Запитан дали ваксинирането е единственото решение за кризата, той отговаря, че не е и че съществуват успешно прилагани лечения, като Цитромицин и Хидроксихлорокин, които не са скъпи.

На въпроса "Кой стои зад тази криза?", д-р Монтание казва, че става  въпрос за изключително влиятелни хора, които са финансово подплатени, между които е Бил Гейтс. Водещият на предаването го пита дали не се страхува, че изказвайки подобно мнение може да се намери в психиатрична клиника, както се е случило с професор Fourtillan, който е дръзнал да изрази мнението си за кризата.

Д-р Монтание изрази надежда, че никога няма да се върнем във времето на Сталин, когато неудобните хора са  затваряни в психиатрични клиники и добави, че той просто държи да говори истината.