Отпаднаха още тенисисти от Sofia Open

Премистиха жребия за надпреварата, ще се тегли тази вечер

Спорт
11:51 - 06 Ноември 2020
1683
Отпаднаха още тенисисти от Sofia Open

Италианецът Лоренцо Сонего и испанецът Алберт Рамос Виньолас няма да играят на турнира по тенис от сериите АТР 250 в София, който започва утре в зала "Арена Армеец", предаде БТА.

Двамата бяха приети в основната схема от листата на резервите вчера, но отказаха да се включат в надпреварата. 25-годишният Сонего, 32-и в световната ранглиста, игра финал на турнира във Виена през миналата седмица. Рамос-Виньолас е 46-и в света в момента.

Те се очаква да бъдат заменени от испанеца Пабло Андухар (№57 в класацията на АТР) и от Джордън Томпсън от Австралия (№61).

Организаторите освободиха и второто специално запазено място в основната схема, което е предложено на испанския ветеран Фелисиано Лопес, 64-и в подреждането на АТР.

Жребият за основната схема на тенис турнира Sofia Open 2020 бе преместен. Той трябваше да се състои днес от 15 часа, но след изискване от АТП, тегленето бе преместено с няколко часа и ще се проведе от 20 часа днес. Това съобщиха организаторите.

Жребият ще бъде предаван на живо в официалната страница на турнира във Facebook.

„По решение на АТП жребият за основната схема на Sofia Open 2020 ще бъде теглен днес в 20 часа. Жребият ще бъде излъчен на живо на официалната фейсбук страница на Sofia Open - https://www.facebook.com/sofiaopentennis”, се казва в официалното съобщение.