Отварачката потвърди: Да, ще се омъжвам за трети път!

Нещо за четене
11:13 - 13 Септември 2021
2898
Отварачката потвърди: Да, ще се омъжвам за трети път!

Чалга дивата Мария е в трескава подготовка за сватба № 3 – това призна самата тя във вчерашния епизод на "Забраненото шоу на Рачков", видя Lupa.bg. Миньончето се появи в странно облекло, което се състоеше от потник и фитнес клин, а отгоре бе нахлузила нещо като бюстие и корсет, аутфитът й се допълваше от кубинки. Гостуването на Отварачката в шоуто трая 5 минути и се появи само да потвърди, че отново ще се омъжва.

Мирослав бе в публиката и с нетърпение очакваше появата на любимата му на сцената на шоуто. 

Мария бе заложила на странно облекло за появата си в шоуто

Припомняме, че първият мъж, за когото се омъжи Мария, е Димитър Андонов – бащата на дъщеря им Марая. Благоевградският бизнесмен днес има ново семейство и две деца, като не иска да чуе за бившата си. Двамата се разведоха, защото Мария бе на път да го доведе до пълен фалит. Той плащаше много скъпите й клипове и тоалети за хиляди левове. При развода Мария не взе абсолютно нищо от бившия си, което напълно развали отношенията им.

Следващият беше милионерският наследник Християн Гущеров. Тя обаче сложи рога на Хриси и бе позорно изхвърлена. Докато беше любовница на Ангел Свинаря, Мария шофираше джип „Мерцедес” за 200 000 лева със секси номера 6969, но след кончината на бизнесмена, звездата на „Пайнер” изненадващо се сдоби с по-скромен бял „Мерцедес” за 100 бона.

Преди десетина дни бъдещият жених Мирослав зарадва любимата си с нов джип "Мерцедес" за 300 000 лева.