Ответен удар: Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета

Тъжно е, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода, заяви актрисата

Култура
13:29 - 15 Март 2023
4133
Ответен удар: Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета

Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета заради официалната позиция на актьора във връзка с обвиненията спрямо него за физическо насилие. 

Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес, написа актрисата Диана Димитрова във фейсбук.

"По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ''пазен'' от закона", допълни Димитрова.

"Когато гостувах в ''120 минути'' споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017 г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже", допълни още тя.

"Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи.

Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия.

Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод."

В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна.