Отвлечен от 26 години никога не потърсил помощ от страх , че похитителят му го е проклел

Оказало се, че през цялото време е бил на метри от дома си

Актуални новини
15:19 - 16 Май 2024
4364
Отвлечен от 26 години никога не потърсил помощ от страх, че похитителят му го е проклел

Алжирец, който е бил отвлечен на 19 и открит 26 години по-късно, е бил укрит само на няколко минути от дома на семейството си през цялото време. Никога обаче не е потърсил помощ, защото е бил убеден, че похитителят му е „направил магическо заклинание“.

Омар Бин Омран е бил открит през уикенда. Споделил е, че пребивавал само на няколко минути пеша от семейството си през цялото време. Той никога не е потърсил помощ, защото е бил убеден, че похитителят му го е проклел.

Мъжът изчезва по време на продължителната гражданска война в Алжир през 1998 г. Това кара семейството му да предположи, че е бил убит в конфликта между правителството и ислямистки бунтовнически групи.


Истината е била само на няколко крачки от дома. На 45 години, той беше намерен сред купи сено в конюшня - само на 200 метра от дома на семейството му в град Джелфа.

Братът на похитителя пуска оплакване в социалните медии поради спор за наследство. В публикацията си разкрива самоличността на жертвата и местоположението му. Това е кара семейството на Омран да "щурмува" дома му.

Предполагаемият похитител, 61-годишен портиер, работещ в близкия град Ел Гуедид, е задържан при опит да избяга, съобщи алжирското министерство на правосъдието.